{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sergej Ćetković i Stjepan Hauser snimili himnu ljubavi "Oči nikad ne stare"

17.10.2017. u 12:50
226
10
Sergej Ćetković i Stjepan Hauser snimili himnu ljubavi "Oči nikad ne stare"
226
 
Obožavatelji Sergeja Ćetkovića napokon su dočekali novu pjesmu "Oči nikad ne stare" koju je jedna od najvećih regionalnih zvijezda snimio u saradnji sa Stjepanom Hauserom.
Uz zvuk violončela, romantični tonovi dobijaju posve novu dimenziju koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Tekst pjesme, koju je napisao Sergej, u sebi nosi duboki značaj. Stihovi govore o prolaznosti života, ali prava, iskrena ljubav uvijek će gledati ispod površine koju ionako vrijeme izblijedi.

Singl se može nazvati i intimnom himnom ljubavi posvećenoj supruzi Kristini koja uz njihove kćeri, čini Sergejev svijet. Još je po nečemu ova pjesma izuzetna, naime povezala je Sergeja sa Stjepanom Hauserom, violončelistom svjetskog ugleda čije je virtuozno sviranje pridonijelo čarobnoj atmosferi pjesme, uz vrhunski aranžman i produkciju Marka Milatovića te Vladana Popovića.

"Stjepan je veliki profesionalac i sjajan muzičar, jedan od rijetkih koji razumiju muziku i imaju sposobnost da kroz svoju virtuoznost i strune prenesu svaku emociju. Oduševljen sam njegovim pristupom, muzikalnošću, količinom energije koju ugradi u svaku notu. Uvijek govorim da se ništa ne događa slučajno i da sve na ovom svijetu ima svoj razlog i vrijeme kada se treba dogoditi. Sretan sam što ću nakon godinu dana obnoviti repertoar pjesmom za koju znam da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pisana je za sve one koji su pronašli i osjetili ljubav", kaže Sergej o pjesmi u čiju se viziju idealno uklopio fascinantan krajolik Biogradskog jezera i gradića Žabljak u Crnoj Gori, a on je još jednom zaplovio u rediteljske vode.

"Za ovo je iskustvo vrijedilo dati svaki atom snage i nadam se da će se naša volja i entuzijazam da napravimo malu muzičku bajku prepoznati već u prvom kadru", rekao je Sergej.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: