Hit destinacija
77

Sensation Bridge - feel the difference je mjesto najbolje zabave tokom SFF-a

Klix.ba
Eiffelov most na Skenderiji će i ove godine doživjeti potpunu transformaciju te postati Sensation Bridge i ponuditi jedinstven i nezaboravan provod do ranih jutarnih sati.

Ljetna hit destinacija Sarajlija i turista bit će otvorena od 10. do 17. augusta. Ovaj nesvakidašnji party na mostu i prošle godine je ocijenjen kao najposjećenije mjesto za party u gradu za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala.

Svakog dana u periodu od 16 do 19 sati bit će upriličen happy hour, što će biti idealna prilika za osvježenje ljudima koji tragaju za malim predahom nakon napornog radnog dana.

Ove godine Sensation Bridge će prvi put biti i izložbena galerija. Studio EN by La Biosthétique i Akademija night rezervisana je za multimedijalnu modnu izložbu koja će na jedinstven način pokazati spoj umjetnosti i vještine. Autor modnih fotografija je Eldin Nuhić u saradnji sa poznatim bh. umjetnicima i fotografima. U sklopu izložbe će premijerno biti prikazan modni video, a ovaj događaj je najava otvaranja EN Akademije u Sarajevu koja će biti jedinstva obrazovna platforma za nove generacije frizera.

Večernji termini rezervisani su za svirke i nezaboravan provod koji će trajati sve do 2 sata, a kada je u pitanju muzički program organizatori su se potrudili da na For The Hunters stageu nastupaju izvođači iz cijele regije.

U periodu od 10. do 17. augusta na For the Hunter stage-u nastupaju: 10. 8. Sensation night – Perpetuum Mobile 11. 8. Studio EN by La Biosthétique i Akademija night – Kazoo 12. 8. Bad Copy 13. 8. Stari lisac night – Karne 14. 8. Betty Boom 15. 8. After Affair 16. 8. Jack Daniel's night – Let3 17. 8. For the Hunters night - Cubismo

Koncerti počinju u ponoć i trajat će do 2 sata. Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM , osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom.