Muzika
0

Seamus Haji uskoro u Sarajevu

Sarajevo-x.com
U petak 9. marta sarajevski Boulevard klub ponovo nudi ludu zabavu. Ovaj put za odličnu atmosferu će se pobrinuti jedan od najkreativnijih i tehnički najtalentovanijih house DJeva na planeti.

Naravno, radi se o Seamus Hajiu koji je svoju karijeru počeo sa nepunih 16 godina, sa London Soundsistemom, svirajući mješavinu ranog housea, R'n'B-a i Hip Hopa.

O kakvom umjetniku za dekovima se radi dovoljno govori činjenica da je zadnje četiri godine bio rezident u Pashi (Ibiza), gdje je stekao najviše fanova kao autor nezaboravnih setova.

Autor je megapopularnih produkcijskih uradaka poput: Big Bang Theory, Mekkah, 11th Dimension, Get This!, Heart & Soul itd...

Mnogi će ga najlakše prepoznati po njegovom zadnjem uradku, rimejku jednog od najvećih disko hitova "Last night a DJ saved my life", kojeg je prilagodio na electro house, i koji je dobio odlične kritike od velikana kao što se Deep Dish i Steve Lawler .

Seamus važi za jednog od najboljih remixera na planeti, pa je zato veoma tražen kao gost na izdanjima drugih producenata.

LINE UP:

Seamus Haji (UK)
Srleone - Boulevard Nino