Pod sloganom "Dream on!"
0

"Save the date": Garden of Dreams festival je od 7. do 9. juna

N. O.
Dok nas grije proljetno sunce, Sarajevo se priprema da otvori svoja vrata i srca za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala, pod snažnim sloganom "Dream on!".

"Budite dio elektronskog spektakla koji slavi život, na festivalu koji razbija granice, spaja kulture i piše nove stranice muzičke historije Bosne i Hercegovine", poručuju organizatori.

Garden of Dreams: više od festivala, to je pokret!

Od svog skromnog početka 2016. godine, Garden of Dreams prerastao je u fenomen koji mami obožavatelje elektronske muzike iz cijelog svijeta. Nije samo festival; to je revolucija koja promoviše Sarajevo kao epicentar kreativnosti, umjetnosti, i naravno, nezaboravne zabave.

"Kroz Garden of Dreams, pokazali smo snagu zajedničkih snova. Garden of Dreams nije samo naša priča; to je priča svakog ko je ikada s nama podijelio plesni podij," izjavljuju osnivači.

DREAM ON edition!

U duhu našeg slogana DREAM ON, šesto izdanje Garden of Dreams Festivala nastavlja da nosi baklju snova koju smo zajedno upalili. Garden of Dreams nastavlja da iznenađuje i inspiriše, dovodeći najveća imena elektronske scene u zadivljujući pejzaž Sarajeva. Festival je poznat po organizovanju događaja na posebnim lokacijama, pretvarajući historijske prostore u plesne podijume za hiljade ljudi iz cijelog svijeta.

Ove godine festival će se održati na više lokacija (MORE INFO SOON) u Sarajevu, trajat će 3 dana, od petka do nedjelje uz lineup iz snova. Pripremite se za muzičko putovanje koje prevazilazi očekivanja, gdje će svaka nota i ritam doprinijeti nezaboravnoj atmosferi pod zvjezdanim nebom Sarajeva. Sa srcem punim uzbuđenja, možemo reći da će ovogodišnji izvođači u Sarajevo donijetu magiju koja se može pronaći samo u sarajevskoj Bašti snova.

Budite prvi: zgrabite BLIND TICKETS!

U duhu istinskog povjerenja i zajedništva, puštamo ograničeni broj BLIND TICKETS - ulaznica po posebnim cijenama. To je vaša prilika da zauzmete mjesto na ovom muzičkom karavanu snova, prije nego što otkrijemo sve detalje. Ulaznice će biti dostupne od sutra na www.kupikartu.ba. Ne čekajte, budite dio ovogodišnjeg izdanja Garden of Dreams Festivala!

Novi look festivala

Darko Jovičić, umjetnik čija se strast prema uličnoj umjetnosti rodila na tuzlanskim ulicama, udružio je snage s renomiranim Studio Lisica. Njihova zajednička vizija kreirala je identitet festivala koji će obilježiti ljeto u Zlatnoj dolini.

Pridružite nam se, sanjajmo zajedno - DREAM ON!

Ne propustite priliku da budete dio kolektivnog sna. Garden of Dreams nije samo festival - to je mjesto gdje se snovi ostvaruju, prijateljstva sklapaju, a granice brišu uz zvuke najbolje elektronske muzike današnjice. Kupite BLIND TICKET, spakujte plesne cipele i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva.