|

Sassja nas uvodi u proljetni ritam uz "No problemo"

Sassja nas uvodi u proljetni ritam uz "No problemo"
6
Klix.ba
7.3.2017. u 09:55
36
komentara
6

dijeljenja
Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu "Ma nema problema" kad ih molite za pomoć, ali da se riječi u djelo nikad ne pretvore? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu "No problemo".
Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevnu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Muziku i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pjesmu zajedničko djelo Sassje i Jasmina Jatića.

"No problemo" pjesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući cijelom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

"Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju, neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem, te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano", zahvalila se Sassja svima koji su joj pomogli u snimanju spota.

Osim na radijskim eterima, stih "No problemo, tvoji smo sekoooo!" odjekivat će i pozornicama u Banjoj Luci i Sarajevu, gdje Sassja nastupa 16. i 18. marta, a u maju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.
Prijavi grešku


Komentari (36)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...