22. decembra
811

Saša Kovačević najavio muzički spektakl u sarajevskoj Zetri

Piše: Lejla Kajić
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
U klubu Aquarius Vils je danas održana press konferencija uoči koncerta Saše Kovačevića u Zetri. On će 22. decembra publici pružiti jedinstveni muzički spektakl prožet najvećim hitovima na domaćoj sceni.

"Želio bih pozvati sve ljude koji me vole i podržavaju da 22. decembra dođu na koncert u sarajevskoj Zetri. Do sada smo nekoliko puta nastupali u Sarajevu i uglavnom je to uvijek bila energija na zavidnom nivou. Nemam dojam da je sarajevska publika teška i mislim da ćemo napraviti prelijepu noć jer mislim da će i sa bine svakako ići jedna pozitivna i dobra energija i dobra muzika prije svega", započeo je Saša.

Naglašava da mu je drago što je došlo vrijeme za veliki koncert u Sarajevu te da vjeruje da će reakcija publike biti dobra i da će se imati razloga vratiti i napraviti još nekoliko velikih koncerata.

"Ne bih otkrivao ko su gosti koncerta, svakako da će ih biti, ali mislim da je bolje da to ostane iznenađenje", odgovorio je Saša na pitanje da li možemo očekivati još neke zvijezde na koncertu.

Ne želi porediti stanje straha, ovaj koncert smatra velikim projektom i radi ga iz ljubavi.

"Publiku u Sarajevu apsolutno imam i nemam tremu od nastupa. Znam da će biti odlično. Ljubav je tema ovog koncerta i svi su dobrodošli. Pjevat ćemo sve žanrove, ali će najviše biti balada. Mi smo nekako moju karijeru bazirali na baladama prvih šest-sedam godina. Kako sam ja sazrijevao tako je rasla i karijera pa smo napravili interesantne priče što se tiče drugih pjesama. Bit će svega", uz osmijeh je rekao Saša.

Pjevač je na konferenciji za medije otkrio da će prva pjesma na koncertu biti "Bez tebe me nema", te je još jednom pozvao Sarajlije da 22. decembra posjete Zetru u 20 sati.