Velika podrška
0

Saša Kovačević će na sarajevskom koncertu ugostiti mlade pjevače iz BiH i regije

Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Ostala su još tri dana do prvog velikog solističkog koncerta jedne od najvećih mladih zvijezda pop muzike ovih prostora, Saše Kovačevića.

Ovaj Beograđanin boravio je nekoliko dana u Sarajevu radi gostovanja na televizijama i radio stanicama, ali i radi dogovaranja posljednjih detalja vezanih za koncert. Trenutno u Beogradu radi posljednje probe sa svojim bendom kako bi u subotu sve zvučalo besprijekorno, jer je poznato da je Saša veliki perfekcionista koji mnogo ulaže u produkciju.

Isto tako, poznato je da Saša vrlo rado pomaže mladim pjevačima koji žele krenuti njegovim stopama. Tako je i za svoj sarajevski koncert stavio akcenat na mladost i na talenat te će kao njegovi gosti nastupiti najveća tinejdžerska zvijezda BiH Goraždanka Džejla Ramović, Mostarac Anid Ćusić (pobjednik Zvezda Granda) koji na svom repertoaru ima najviše Sašinih pjesama, a ono što će posebno oduševiti publiku u Sarajevu je prvi dolazak Ljube Stankovića, čuda od djeteta koje postalo prepoznatljivo po izvođenju Sašinog hita "Živim da te volim". Ovaj šestogodinji dječak sa anđeoskim glasom i nevjerovatnom emocijom osvojio je publiku u cijeloj regiji, ali i Sašu koji mu je od prvog dana davao veliku podrsku.

Dobre muzike, odličnih pjevača i sjajne energije sigurno neće nedostajati na sceni.