Zdravko Čolić
0

"Šarmiram sve žene!"

Sarajevo-x.com
Foto: Jutarnji.hr
Foto: Jutarnji.hr
Popularni bosanskohercegovački pjevač Zdravko Čolić dao je intervju za hrvatski portal Jutarnji.hr kojim je još jednom potvrdio da je bez obzira na godine i dalje jedan od najvećih zavodnika na sceni.

"Žene su kraljice. One su tu da ih volimo, da im se divimo, da ih mazimo, čuvamo i poštujemo. I da ih šarmiramo. Ja od srca šarmiram sve žene koje upoznajem, jer se tako osjećam. Korektno se ponašati prema ženama, po meni podrazumijeva da im se uvijek pomalo elegantno udvaraš. One to vole, a i ja uživam u tome", kazao je Čola.

Kako postiže to da ga godinama obožavaju sve žene bez obzira na starosnu dob ni sam ne zna, ali tvrdi da postoji ta jedna posebna energija između žena i muškog pjevača. A, to što ima mnogo više obožavateljica od ostalih kolega sa estrade objašnjava vezom koja je urođena između njega i žena.

"Sad će opet svi biti ljubomorni… Ja stvarno ne znam. Valjda je to između mene i žena nekako urođeno. Ja sam kao mladi pjevač i počeo obraćajući se ženskoj publici, a tako sam i nastavio. Ja volim i poštujem žene, a one prepoznaju tu iskrenost. Uz to, ja pjevam ljubavne pjesme, imam jedno veliko uvažavanje i jedno korektno ponašanje prema ženama", istakao je šarmer Čolić

Ne krije ni to da je na njegovim koncertima česta pojava da žena bacaju donje rublje na njega, a to mu se desilo i na nedavno održanom koncertu u Opatiji.

"Grudnjaci obično lete u većim koncertnim prostorima, a u Opatiji me ta količina donjeg rublja ugodno zbunila jer sam imao prilike i vidjeti ko baca grudnjake na pozornicu. Bilo mi je to simpatično", rekao je Čola u intervjuu za Jutarnji.hr.

Bosanskohercegovački pjevač je tokom ove godine održao nekoliko koncerata u Hrvatskoj, a tamo će nastupiti i za Novu godinu, tačnije u jednom hotelu u Novom Vinodolskom.

Također, još jednom je najavio svoj novi album početkom proljeća koji će se sastojati od njegovih autorskih pjesama, a kako kaže oni koji su imali priliku već čuti neke od tih pjesama tvrde da se radi o njegovom najzrelijem albumu u karijeri.