Repriza koncerta u Slogi
946

Sarajlije slavile ljubav u drugoj noći neprolaznih hitova Darka Rundeka

Dž. L.
Hitovi sjajnog Darka Rundeka i večeras su odjekivali iz sarajevskog kluba Cinemas Sloga u kojem legendarni muzičar već drugu noć zaredom zabavlja publiku.

Nakon sinoćnje sjajne atmosfere koju je Rundek priredio vjernoj publici u glavnom gradu BiH, zajedno sa svojim bendom Ekipa, Sloga je i večeras ovacijama dočekala svestranog hrvatskog umjetnika. Svi koji sinoć nisu mogli biti uz Rundeka i Ekipu, izborili su se za svoje mjesto u Slogi ove noći.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Već na prve taktove neprolaznih i kultnih pjesama kakve su "Apokalipso", "Šal od svile", "Uzalud pitaš", "Bi mogo da mogu" i mnoge druge, Rundek je mogao slobodno predahnuti i prepustiti publici da preuzme kormilo.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Slavlje ljubavi širom svijeta na današnji dan dodatno je začinilo atmosferu pa je i Rundek sa zaljubljenima utonuo u romantičniji doživljaj.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Ni manje ni više, još jedna noć za pamćenje će ostati iza Sarajlija koji se već raduju novom susretu sa Rundekom. Da je riječ o uzajamnoj ljubavi, govori činjenica da je Rundek već nakon rasprodanog prvog koncerta bez premišljana odlučio u Sarajevu provesti dvije koncertne večeri.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Kako je kazao prilikom razgovora za naš portal, sa Sarajevom i njegovom publikom ima dugogodišnje prijateljstvo koje stalno obnavlja.