Podržimo Renatu!
0

Sarajka izabrana među 180 svjetskih muzičkih talenata

Sarajevo-x.com
Renata Kurtalić iz Sarajeva jedina je predstavnica Bosne i Hercegovine izabrana u uži izbor prvog kruga takmičenja Avon Voices, među 180 muzičkih talenata iz cijelog svijeta.

Takmičenje Avon Voices je prva Avonova globalna online potraga za pjevačkim talentima. Renatina prijava izabrana je među više od 6.000 videoprijava, čime je naša predstavnica dobila priliku da se takmiči za titulu nove pjevačke zvijezde.

Renata je nedavno putovala u Pariz da snimi svoju videoprijavu za naredni krug takmičenja, koju će javnost imati priliku da vidi na AvonVoices.com, počevši od 22. aprila. Upoznala je i ostale takmičarke iz regije centralne i istočne Evrope i uživala u velikom Avonovom makeoveru. Ukoliko prođe ovaj krug takmičenja, bit će nakorak bliže tome da pjeva pred zvijezdama-članicama Avon Voices žirija, uključujući Fergie, Natashu Bedingfield, Valeriyu i druge, da snimi himnu koju je napisala Diane Warren i koja će najesen biti premijerno izvedena na godišnjoj gala večeri Avon fondacije za žene u New Yorku.

Glasanje za prolazak u drugi krug počinje 22. aprila, a Renati je potrebna naša podrška kako bi postigla još veći uspjeh u ovom takmičenju.