U saradnji s FmJam
128

Sarajevski reper Nake objavio spot za pjesmu "Paranoja"

Klix.ba
Sarajevski reper Nadir Babić-Nake objavio je novi spot za pjesmu "Paranoja" u saradnji s FmJam ekipom. Producent pjesme je Jasmin Bandić-Banda.

Nane je objavio nekoliko singlova tokom posljednjih godina, ali se sada odlučio na ozbiljniji rad s producentima I FmJam ekipom. Ovo je prvi proizvod te saradnje.

Planira i objavu albuma za koji će biti zadužena “Maximum” produkcija.

Na projektu su učestvovali i ostali članovi Maximum ekipe a to su: Amir Veladžić-Timski koji je bio scenarista i glumac, Amar Zahirović-Rey, Enes Kozličić, Mirza Kulić, Irfan Jusufović, kao sporedni glumci, te kao glavni glumci Muamer Hota I poznati sarajevski slikar Braco. Prevod teksta radio je Amir Pečenković, a postprodukciju spota Jasmin Bandić-Banda i Emir Dolo.

Jasmin Bandić-Banda je inžinjer medicinske radiologije i dugogodišnji audio i video producent, te režiser i realizator mnogih projekata kao što su pjesme, video spotovi, reklame, te projekti vezani za fotografiju. Glavni je producent u ekipi Maximum Medie.

Iz Maximum studija poručuju da vrijedno rade, te da u skorije vrijeme publika može očekivati brojne projekte u njihovoj produkciji.