"Inspirisan stvarnošću"
120

Sarajevski reper Cunami obradio folk hit: Bježi dok si živ i zdrav, jer ove noći tone splav

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sarajevski reper Cunami obradio je folk hit "Potopiću ovaj splav" te na društvenim mrežama podijelio isječak svoje verzije pjesme.
Cunami je nedavno nastupao na beogradskom splavu "Kartel" koji je potom potonuo, a s tim u vezi mnogi su se počeli šaliti na račun repera te "prizivati" njegov duet s folkerkom Stojom koja izvodi pjesmu "Potopiću ovaj splav".

Umjesto dueta, reper je na TikToku podijelio isječak njegove obrade spomenutog folk hita.

@cunami.flo #cunamiflo #splav ♬ original sound - Cunami

Dio teksta koji u originalu glasi: "Bježi dok si živ i zdrav, potopit ću ovaj splav", Cunami je zamijenio sljedećim: "Bježi dok si živ i zdrav, jer ove noći tone splav".

Sarajevski reper nije otkrivao hoće li cijela pjesma biti objavljena niti precizirao vrijeme kad bi se to moglo desiti.

Podsjetimo, splav Kartel potonuo je 24. decembra, a Cunami je otkrio kako je počeo tonuti nakon što je on završio svoj nastup.

"Krenulo je da tone, kada sam završio svoj blok pjesama. Ništa nije moglo ni naslutiti da će splav potonuti. Ljudi su normalno igrali, provodili se… Dok sam bio tu, sve je bilo u redu. Nisam ni naslutio da bi se tako nešto moglo desiti. Nisam se uspaničio. Otišao sam 20 minuta prije nego što je splav krenuo da tone. Drago mi je da niko nije povređen, da su svi dobro. Žao mi je što ekipa koja vodi splav sada ima problem", kazao je tada.