Ulaznice skoro rasprodane
66

Sarajevski krovovi postaju pozornica snova: Prvi Garden of Dreams Rooftop Session je 13. aprila

D. J.
Foto:  Adnan Lingo
Foto: Adnan Lingo
Sarajevska scena događaja na otvorenom oživljava ovog aprila uz prvi Garden of Dreams Rooftop Session ove sezone. Ovaj magičan događaj zakazan je za 13. april na novoj lokaciji, na krovu zgrade Svjetlosti, preko puta Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Garden of Dreams organizacija uvijek iznenađuje svoju publiku otkrivanjem novih lokacija za svoje događaje, a ovaj put, u sklopu novog koncepta Rooftop Session, penje svoju publiku na krovove Sarajeva kako bi svim ljubiteljima dobre muzike i zabave pružili jedinstveno iskustvo pod vedrim nebom. Do sada neotkrivena lokacija – krov zgrade Svjelosti preko puta Ekonomskog fakulteta postaje novi dio bašte snova i mjesto gdje će se sigurno plesati i sanjati glasnije nego do sada.

Ovo je prvi u nizu mnogobrojnih ljetnih događaja koje sprema organizacija Garden of Dreams. Sa dobro poznatim kuratorima legendarnih zabava ovaj događaj ima potencijal da bude jedan od onih koji će zauvijek ostati urezan u naša srca.

After Affair, G.Edd, i Rajot su već dugo dio bašte snova, a tokom prethodne godine su sceni poklonili i muzička izdanja na Garden of Dreams Records. Posebno iznenađenje za publiku biti će G.Edd koji se nakon dugo vremena vraća na sarajevski plesni podij. Jedno je sigurno – svako od njih garantuje nezaboravan provod i setove za pamćenje.

Svi su pozvani da dođu i dožive spektakularan zalaska sunca na horizontu iznad srca Sarajeva, dok Garden of Dreams otvara sezonu plesanja na otvorenom. Ovo je uvod u proljetnu sezonu događaja ispod zraka sarajevskog sunca, a sigurno će ostati urezan u pamćenje svima koji se 13. aprila popenju na ovaj krov. Prvi Rooftop Session je i korak na putu prema šestom izdanju Garden of Dreams Festivala, čije detalje organizatori otkrivaju uskoro.

Zbog specifičnosti lokacije, broj ulaznica je veoma ograničen. EARLY BIRD ulaznice su rasprodane u rekordnom vremenu od samo dva sata, a trenutno je u prodaji ograničen broj ulaznica po cijeni od 25 KM. Osigurajte svoju na vrijeme na www.kupikartu.ba. Pripremite se za nezaboravno iskustvo na Garden of Dreams Rooftop Session-u – prvi ples pod otvorenim nebom u sezoni '24, i prvi u nizu događaja ove sezone koja već obećava de će biti nezaboravna!

Vidimo se 13. aprila na krovu zgrade Svjetlosti preko puta Ekonomskog fakulteta uz After Affair, G.Edd, i Rajota.