Svirka za pamćenje
27

Sarajevski bend Skroz odličnom atmosferom zatvorio ovogodišnji Music Zone

L. R.
Sarajevski bend Skroz
Sarajevski bend Skroz
Bend Skroz sinoć je održao svirku za pamćenje na sceni MusicZonea u Sarajevu, a brojni posjetitelji uživali su u njihovim najboljim pjesmama.
Prije početka svirke grupe Skroz, upriličena je projekcija dokumentarnog filma "Skroz Sarajevo" u kojem je publika mogla vidjeti kako su izgledali počeci karijera članova benda Skroz njihove poslijeratne turneje, uspjesi i neuspjesi. Ovo je i priča o prijateljstvima iz mladosti, ratu i Sarajevu kao gradu koji je bio presudan za nastajanje grupe.

Od trenutka kada su Adnan Šaran (vokal, autor, tekstopisac), Dejan Ostojić (bas gitara), Nedžad Mulaomerović (bubnjevi), Elvir Salčinović (gitara) i Nino Škiljić (klavijature) izašli na stage, do samog kraja, publika nije prestala sa pjevanjem i plesom. Uz uzvike "hoćemo još", uspjeli su vratiti Šarana i ekipu na bis.

Tako su članovi benda izveli neke od svojih najpoznatijih pjesama kao što su: "Nisam jeo", "Srušio sam stan", "Cvrčak i mrav", "Sve sam jači", "Amerikanac", " Ja nemam snage za to" i brojne druge.

Podsjećamo, nastup Marčela planiran za večeras, nažalost je otkazan. Music Zone je na svom Facebook profilu objavio: Za organizatore i izvođače ne postoji gora stvar nego otkazati već dogovoren i najavljen nastup. Uz najiskrenije isprike, jer riječ je o situaciji koja je van našeg i Marčelovog dosega, radujemo se nastupu prvom sljedećom prilikom.

Za ulaznice kupljene online putem sistema kupikartu.ba povrat novca moguće je izvršiti slanjem zahtjeva za povrat novca na e-mail [email protected] Music Zone vas poziva da se večeras zabavite uz resident DJ Al Mano već od 21 sat.