'Treća sreća'
0

VIDEO / Sarah Zanella nova Feminnemka

Sarajevo-x.com
Nakon odlaska Nikol Bulat iz grupe Feminnem, stalne članice Neda Parmać i Pamela Ramljak objavile su da će njena zamjena biti 26-godišnja Sarah Zanella, koja ima višegodišnje pjevačko iskustvo.

Publika je imala priliku upoznati novu članicu na Hrvatskom radijskom festivalu prošle godine, kada se Sarah prijavila da pjeva na takmičenju za mlade nade.

Feminnemke ovaj put nisu htjele organizirati audiciju za treću članicu, kao što su to uradile kada ih je napustila Ivana Marić i kada su angažirale mladu Nikol iz Šibenika. Djevojke su ovoga puta prilikom odabira insistirale da to bude neko ko karijeru pjevača shvata krajnje ozbiljno i profesionalno, te se nadaju da će im Sarah biti treća sreća.

"Neda i ja smo osnovale grupu i ona je naša prva ljubav. Puno smo uložile ljubavi, rada, energije i novca pa logično da tražimo od nove članice da joj grupa bude jednako važna kao i nama“, kazala je Pamela Ramljak za naš portal.

Ono što je sigurno, naglasila je ona, jeste da će ovaj put potpisati ugovor sa Sarah, što nisu radile sa bivšim članicama. Pamela ističe da će grupa nastaviti nastupati sve dok im 'ide dobro', a prvi nastup sa novom članicom bit će večeras na splitskom koncertu za Fond Ane Rukavine.

Poslušajte pjesmu "Pjevam noćas za tebe" sa kojom se Sarah predstavila na HRF-u: