Muzika
0

Santana snimio dugo željeni duet s Tinom Turner

Sarajevo-x.com
Carlos Santana
Carlos Santana
Pjesma Carlosa Santane "The game of love" koju je u duetu otpjevao sa Michelle Branch bila je veliki hit i čak je osvojila nekoliko Grammyja. Ipak, Santana je godinama želio da njegovi fanovi čuju originalnu verziju ove pjesme koju je snimio s Tinom Turner.

Želja da fanovi čuju prvu verziju pjesme "The game of love" snimljenu s Tinom Turner, Santani će se napokon ostvariti u oktobru. Tada će, naime, izaći njegov CD "Ultimate Santana" na kojem će se nalaziti dvije verzije pjesme - s Michelle Branch i Tinom Turner.

"Kraljice dolaze i odlaze, ali samo je jedna Tina Turner. Ja volim Michelle i ona je odlično odradila pjesmu. Samo, sa svim poštovanjem prema Michelle, ona je djevojka, a Tina je žena. I trebat će još mnogo da Michelle postane žena jer ona još jako mlada", izjavio je Santana za Associated Press.

Pjesma je prvobitno snimljenja za Santanin album iz 2002. pod nazivom "Shaman". Santana je zamolio Tinu Turner da s njim otpjeva "The game of love", što je Tina i prihvatila te snimila vokalnu izvedbu za pjesmu.

No Santana je izjavio da njegovi producenti tada nisu bili zainteresirani da Tina Turner bude na njegovom albumu pa je naposljetku Santana našao Michelle Branch i s njom otpjevao pjesmu.

"Moje srce je uvjek željelo čuti ponovno Tinu kako pjeva ovu pjesmu. Poslao sam joj cvijeće i prijedlog da ponovno otpjeva sa mnom pjesmu. Niko ne može otpjevati neke note kao što to može Tina", naglasio je muzičar.

"The Ultimate Santana" će u prodaju izaći 16. oktobra i sadržavat će neke od njegovih starijih klasika kao što su "Black magic woman" i "Oye como va" te neke novije hitove kao što je "Smooth" sa Rob Thomasom.

Ovo nije prva kolekcija hitova koju je Santana uradio, ali on smatra da je svaka od njih poput otiska prsta - jedinstvena za sebe.