Dvije noći dobre zabave
300

Šankanje 2019: Koncertom Amela Ćurića i Aleksandre Prijović završen najbolji zimski festival u BiH

E. M.
Šankanje 2019
Deveto izdanje Šankanja završeno je u noći sa subote na nedjelju na bh. planini Vlašić gdje su prisutne na Main Stageu Sol Azur arene zabavljali Aleksandra Prijović i Amel Ćurić.

Sol Azur arena sinoć je bila premala da primi sve posjetioce ovogodišnjeg izdanja Šankanja koje je počelo u petak nastupima Rialde i Saše Kovačevića.

Dobra zabava nastavljena je i protekle noći kada je pred više hiljada posjetilaca izašao bh. pjevač Amel Ćurić. Raznovrsnim hitovima zagrijao je atmosferu na Main Stageu gdje ni ove, kao ni proteklih godina, nije izostala dobra zabava.

Nakon Ćurića do kasno u noć pjevala je i Aleksandra Prijović koja je dovela atmosferi do usijanja za završnicu još jednog, uspješnog izdanja Šankanja kojim se tradicionalno već devet godina otvara zimska sezona na bh. planini Vlašić.

U sklopu Šankanja nije izostala ni zabava za najmlađe kojima je Djed Mraz podijelio novogodišnje paketiće, a održane su i brojne zabavne igre u kojima su mogli učestvovati svi posjetioci na Vlašiću.

Organizatori su se zahvalili svim posjetiocima koji su i ove godine svojim prisustvom uveličali najbolji zimski festival u Bosni i Hercegovini koji će naredne godine obilježiti svoj deseti rođendan.