|

Sandi Cenov progovorio o prvom ljubavnom iskustvu

Sandi Cenov progovorio o prvom ljubavnom iskustvu
7
Klix.ba
11.6.2019. u 10:19
17
komentara
7

dijeljenja
Nakon pjesme "Dobra strano mog života", koju je za njega napisao Armin Šaković, hrvatski pjevač Sandi Cenov objavio je novi singl zanimljivog naziva "Praznik za dvoje".
Riječ je o autorskoj pjesmi u kojoj je Cenov progovorio o svom prvom ljubavnom iskustvu.

"Praznik za dvoje" je pjesma koju sam dosta dugo radio s proljećem u glavi. Radio sam je ove zime iščekujući proljeće i lijepo vrijeme. Međutim, znamo kakvo je bilo vrijeme u maju i jednostavno smo čekali lijepe dane, da konačno objavimo pjesmu", kaže Cenov.

Cijelu priču za koju je osim Sandija aranžerski i producentski zaslužan Igor Ivanović pjevač je zaokružio i spotom koji potpisuje njegov dugogodišnji saradnik Denis Miloš.

"Ovo je prava ljubavna pjesma, sjećanje na prvo ljubavno iskustvo, na prve poljupce koje svi pamtimo s osmijehom. Kao autora muzike i teksta nekako me najviše podsjeća na optimizam i na pozitivu za koju mi ljudi često znaju reći da je prisutna u pjesmi 'Sunce moje to si ti'. Tako da mi se čini da ova pjesma ima jednako takvu snagu optimizma i veličanja ljubavi i proljeća. Kako su kod mene prva ljubav i prvi poljupci bili davno, u ovom sam spotu pribjegao naratorskoj ulozi. Dvoje mladih doživljavaju prvu ljubav zajedno u spotu, ja samo pjevam", kaže Cenov.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...