Nakon uspješnog koncerta
0

FOTO+VIDEO / Samir Mujagić SMS: "Srce mi je puno"

Sarajevo-x.com
Foto: Edin Puzić/Fotoservis
U prepunoj dvorani Doma mladih, pred oko dvije hiljade obožavatelja, u subotu navečer održan je koncert Samira Mujagića SMS-a. Koncert simboličnog naziva "Za 10" upriličen je povodom obilježavanja deset godina Samirove profesionalne karijere.

Koncert je otvoren remixom pjesme “Do bola”, najvećeg hita SMS-ovog drugog studijskog albuma “Više od igre”, uz vrhunski plesni nastup mlade talentovane grupe plesača "Fresh generation", koji su izazvali ovacije publike.

Neumorna publika je skupa sa Samirom pjevala tokom cijelog koncerta pjesme koje su obilježile njegovu desetogodišnju karijeru, a nakon više od dva sata vruće svirke, uz skandiranje prepune dvorane, Samir Mujagić se vratio na bis i zajedno sa publikom u dvorani otpjevao bonus pjesme.

Nakon izvođenja pjesme "Idi" koncert je formalno završen, ali su vjerni fanovi i mediji ostali do kasno u noć da se druže sa slavljenikom.

Samir je o sinoćnjem koncertu kazao: "Toliko sam bio uzbuđen zbog prepunog solističkog koncerta u rodnom gradu da sam presretan i srce mi je puno."

Gosti koncerta, inače bliski Samirovi prijatelji, Maya Sar i Enver Lugavić Kice, su jednako sjajno primljeni burnim aplauzom, te su skupa sa publikom otpjevali i svoje hitove.

Samir Mujagić SMS je ovim koncertom svom rodnom gradu darovao uistinu vrhunski doživljaj.