Novi singl i spot
2

Sam Smith predstavio svoje najzabavnije izdanje "How Do You Sleep?"

A. P.
Britanski pjevač i tekstopisac Sam Smith predstavio je novi singl i spot "How Do You Sleep?".

Fanovima nije trebalo puno da primijete da je Sam Smith ovog puta najslobodnije do sada predstavio sebe. Na novoj pjesmi i spotu sa ovom svjetskom zvezdom radili su poznati tekstopisac i producent Max Martin, kao i Savan Kotecha i ILYA.

Video je režirao Grant Singer, dok je za koreografiju bio zadužen Parris Goebel, a ova ekipa profesionalaca još jednom je predstavila pop spektakl. Kao i do sada, dominantnu poziciju zauzima pjevačev prepoznatljivi glas.

"Ove godine, i privatno i muzički, osjećam se tako slobodno. Zabavio sam se više nego ikada do sada snimajući ovu numeru i ovaj spot. Vrijeme je da zaigramo, dragi moji", poručio je Sam Smith.

"How Do You Sleep?" nadovezuje se na pjevačev poslednji singl, numeru "Dancing With A Stranger" koju je predstavio u saradnji sa Normani, a koja do sada broji više od milijarde preslušavanja širom svijeta.

U toku dosadašnje karijere, prodato je više od 22 miliona Samovih albuma, a čak sedam puta njegovi singlovi su bili broj jedan na UK chartu, uključujući i numeru "Writing’s On The Wall". To je bio prvi put da pjesma iz filma "James Bond" zauzme ovakvu poziciju, što ujedno upisuje Smitha u Guinnessovu knjigu rekorda. Osim toga, u njegovoj kolekciji nalaze se čak četiri Grammyja, tri BRIT nagrade, Academy Award i Golden Globe za najbolju originalnu numeru, ponovo "Writing’s On The Wall".