Red Bull RapLika
106

Sajsi MC u petak nastupa u sarajevskom Undergroundu

Klix.ba
Popularni party serijal Red Bull RapLika Hip Hop night se vraća s jubilarnim petim izdanjem. Nakon što su u klubu Underground ugostili Maysiju, te belgijanke Nephtys i Gloriju Boateng, i u maju se nastavlja sa ženskim line up-om. Tako će 19. aprila u istom klubu domaća publika ugostiti popularnu Sajsi MC uz standardnu podršku njene mlađe sestre Tijare te njihovog DJ-a BKO.

Pojačanje ekipi iz Beograda bit će Forora, mlada, talentovana DJ nada FM Jam ekipe iz Tuzle.

Sajsi je zadnji koncert pred sarajevskom publikom održala prošle godine, a u međuvremenu je objavila video spotove za pjesme "Hakerka fakerka", "Ja bi da me ti" i posljednji single "Chikaz cholaz". Sestre Rašić su također neizostavni dio Red Bull RapLike gdje su dokazale u ulozi voditeljki.

"Jako se radujem što dolazimo u proljetno Sarajevo 19. aprila, jer ćemo premijerno izvesti nove singlove, planiramo malo duži nastup jer nam se do sada nije ukazala prilika za to, a smatramo da publika zaslužuje i stare i nove hitove. Česti smo gosti grada, ali uvijek fali još tog ekstra vremena za druženje s fanovima, pa se nadam da ćemo to ovog puta nadoknaditi. Vidimo se uskoro, a do tada uživajte u novim pjesmama", izjavila je Sajsi MC pred svoj dolazak u Sarajevo.

Mlada Forora koja će biti podrška za DJ pultom je član nove generacije FM Jam ekipe. S Elikom i Shadow kidom u Tuzli je pokrenula hip hop i trap serijal "Flexx", a ovaj nastup će joj biti prvi pred sarajevskom publikom.

Druženje u klubu Underground počinje u 20 sati, a ulaz je 5 KM uz uključenu konzumaciju.