Najavio novi album
66

Sada postoje dva Prljava kazališta, bubnjar Tihomir Fileš osnovao novi bend pod istim imenom

I. S.
Tihomir Fileš (Screenshot: YouTube)
Tihomir Fileš (Screenshot: YouTube)
Bubnjar Tihomir Fileš potvrdio je da je osnovao novo Prljavo kazalište. Pored njega, u bendu su i Davorin Bogović i Alen Kraljić, bivši član Pips, Chips & Videoclips.

Trgovački sud u Zabrebu je prošle godine ukinuo privremenu mjeru kojom Jasenko Houra i Mladen Bodalec nisu smjeli nastupati pod imenom Prljavo kazalište. Fileš je u međuvremenu osnovao svoj bend.

"Ono sa suda se nastavlja, ali to nema veze s ovim. U ekipi smo trenutačno četvorica. Bogović i ja kao osnivači Prljavog kazališta, Alen Kraljić, bivši član Pipsa, a mislim da će nam se pridružiti i Ninoslav Hrastek, ali o tom potom. No, to je jezgra Kazališta", rekao je za Fileš za 24sata.hr.

Jasenko Houra nije želio detaljnije razgovarati o novom Prljavom kazalištu.

"Niti ih čujem niti razgovaram. Nemam šta odgovarati. Ne razgovara mi se o tome i ne znam ni šta bih zapravo rekao", naveo je.

Fileš je dodao da se čuo s Hourom prije nego što je najavio novi album pod nazivom "Underground".

"Koliko vidim u novinama, Houri to ne smeta. On ne vidi problem da postoje dva Prljava kazališta. Niko nikome ne smeta i veseli me to. Sreli smo se službeno, nismo o planovima raspravljali, ali u ovom trenutku to nikome ne smeta", kazao je.