Dugačka lista zahtjeva
0

S Madonnom u Beograd dolazi 250 ljudi

SRNA
Foto: AP
Foto: AP
Kraljica popa Madonna održaće u ponedeljak, 24. avgusta koncert na Ušću, u Beogradu u okviru svoje turneje.

Organizatori su Madonni obezbijedili najluksuzniji smještaj u Beogradu, a na preporuku njenih najbližih saradnika i 401 bijelu ružu.

Madonna u Beograd sa sobom vodi ekipu od 250 ljudi, uključujući 16 kuhara, sanitetsko osoblje i ljekare, ličnog trenera i koreografa.

Prema riječima organizatora Exit team-a, tehnički zahtjevi i rider lista koncerta najobimniji su od kada postoji srpska koncertna scena.

Madonna zahtjeva da u njenom dijelu beckstage-a sve prostorije imaju velika osvijetljena ogledala i luksuzan namještaj, dok sa produkcijom koncerta putuje i njena montažna sala za fitnes.

Za sada je poznato, kako pišu beogradski mediji, da Madonna u Beograd dolazi sa najstarijom kćerkom Lurd.

Od organizatora se zahtijeva da obezbjedi i najmanje deset vozila za golf, kojima će se produkcija kretati po beckstage-u, koji će imati 50 različitih prostorija, od kojih gotovo svaka ima svoj sistem tuševa i toaleta.

Biće obezbijeđen bežični internet velikog kapaciteta kako bi istovremeno moglo da ga koristi do 200 osoba.

Kuhinja će imati deset objekata ukupne površine 600 kvadratnih metara, a sa Madonnom stiže i osoblje od 16 kuhara, koji će spremati hranu za nekoliko stotina ljudi.

U Beograd je stigao i glavni kuhar, koji se već dao u potragu za svježim namirnicama, a naročito lososom na kojem se bazira ishrana popularne pjevačice.

Madonnina ishrana se sastoji uglavnom od makrobiotičkih jela, lagano dinstanog povrća, proteinski bogate hrane od tofua, sjemenki, mnogo vode i to isključivo osveštane kabala vode, pošto je kabalista.

U Beograd će doputovati i stotinjak Madonninih najvatrenijih fanova iz SAD, kojima je menadžment pop zvijezde omogućio da nabave ulaznice i prije zvaničnog puštanja u prodaju, a očekuju se i posjetioce iz Australije i Rusije.

Ukoliko bude željela da se zadrži u Beogradu do sljedećeg koncerta, organizatori su za Madonnu predvidjeli luksuzan smještaj i obilazak grada, ali sve aktivnosti zavisiće od njenih želja i raspoloživog vremena.

Javno preduzeće "Željeznice Srbije" najavilo je da će uvesti vanredni voz iz Beograda za Novi Sad, po završetku koncerta koji će iz glavnog grada krenuti jedan sat poslije ponoći.

Specijalni gost na Madonninom koncertu biće popularni DJ Paul Oakenfold, a ulaznice za parter po cijeni od 2.990 i 3.990 dinara se mogu još uvijek kupiti dok su VIP ulaznice rasprodate.