{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rundek će svirati u Domu mladih, a sat prije družit će se s fanovima

19.8.2015. u 11:11
0
1
Rundek će svirati u Domu mladih, a sat prije družit će se s fanovima
0
Rundek će svirati u Domu mladih, a sat prije družit će se s fanovima
Sve je spremno za večerašnji koncert Rundek Cargo Trija u Sarajevu. Umjesto planiranog krova Doma mladih, zbog nestabilnih vremenskih prilika, koncert će se održati u dvorani Doma mladih.
Koncert počinje u 23:30 sati, a vrata Doma mladih za sve posjetioce bit će otvorena od 22.

Darko Rundek će u 22:30 sati potpisivati CD-ove i vjerni fanovi su pozvani da se pridruže pretkoncertnom druženju.

Podsjećamo, ulaznice i informacije o ulaznicama možete pronaći na www.kupikartu.ba i na sljedećim prodajnim mjestima u Sarajevu:

Bosanski Kulturni Centar - Branilaca Sarajeva 24 / Raisseburo, Fra A. Zvizdovića 1 (Unitic) / Centrotrans - Agencija Ferhadija / Centrotrans - Agencija Autobuska stanica / Dea Hillton - Mula Mustafe Bašeskije 3 / Magaza - Veliki ćurčiluk 20 / Kompas Tours - Maršala Tita bb / Tropik Media Shop - BBI Centar / Plato Skenderija / - Tržni centar Sarajevo City Center - 1 sprat / Tržni centar Sarajevo City Center - 3 sprat / Tržni centar Konzum Sarajevo / Tržni centar Konzum Dobrinja / Tržni centar Grand Centar Ilidža / Tržni centar Alta Sarajevo / Tržni centar Importanne Sarajevo / Tržni centar Wisa Sarajevo / Tržni centar Merkur Sarajevo.Turneja "Mostovi" Rundek Cargo Trija je turneja sa aktivističkim predznakom koji podrazumijeva podršku projektu Muzička soba Doma Bjelave te će prihod nakon pokrivanja produkcijskih troškova biti usmjeren za kreativni razvoje djece bez roditeljskog staranja, štićenika Doma Bjelave.

Turneja je usmjerena i ka promociji bh. kulturnih institucija i njihovoj podršci, te je Darko Rundek nakon posjete Historijskom muzeju bio na dežuri u Zemaljskom muzeju u okviru akcije Dežuram za muzej.

Dio kolektivnog angažmana u borbi za bolje društvo nalazi se i u neoficijelnom spotu za pjesmu "Ima ih", koja je nastala za vrijeme tonskih proba na sceni SARTR-a u vrijeme prošlogodišnjih protesta u BiH, a fotografije za nastanak spota dali su fotografi i fotografkinje iz regije, te se na njima nalaze različiti skupovi na kojima se izražavalo nezadovoljstvo građana i građanki iz regije.
Koncertna promocija albuma Mostovi Rundek Cargo Trija nakon Mostara i Sarajeva u septembru se nastavlja u Travniku i Zenici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: