Muzika
0

Rolling Stonesi otkazali koncert u Zagrebu

Klix.ba
Prema izjavi hrvatske udruge Kajda Rolling Stonesi su otkazali svoj nastup u Hrvatskoj koji je bio zakazan za ovo ljeto.

Obavještenje prenosimo u cijelosti:

U ime udruge Kajda obavještavamo Vas kako se gostovanje grupe The Rolling Stones u Hrvatskoj, predviđeno za 4. kolovoza, nažalost otkazuje. Nakon višemjesečnih pregovora u vezi sa održavanjem koncerta, iz londonskog ureda princa Ruperta Loewensteina - predstavnika menagementa grupe - stigla nam je obavijest da The Rolling Stonesi ove godine ipak neće nastupiti u Zagrebu kako je bilo najavljivano. Ujedno je potvrđeno da se otkazuje i za 2. kolovoza planirani beogradski koncert, a koji je trebao prethoditi zagrebačkom.

Nedavno izvanredno stanje u Srbiji i Crnoj Gori - glavni je uzrok otkazivanja beogradskog nastupa, što je prouzročilo niz komplikacija u vezi sa rasporedom toga dijela turneje, podjednako u terminskom i produkcijskom smislu. Usljed nastalih poteškoća, zahtijevnosti cijeloga projekta i pogoršanog stanja sigurnosti u regiji i svijetu, bili smo zatraženi da pribavimo policu osiguranja zagrebačkog koncerta. Nažalost, ni domaće, a ni međunarodne osiguravajuće kuće nisu nam bile u mogućnosti izići u susret - u terminu koji je zahtijevao menagement grupe, te garantirati iznimno visoki osiguravajući iznos.

Sve osobe koje su uplatile rezervaciju ulaznica - na temelju prijave putem internet stranice "Kajde", ili izvršile uplatu putem vauchera - mogu zatražiti povrat uplačenog iznosa, ili odabrati ulaznicu za neki od koncerata koje najavljujemo.

Opširnije na: www.kajda.hr