{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rođendanski party Boba Marleya

S
Sarajevo-x.com
22.1.2009. u 09:06
0
10
Rođendanski party Boba Marleya
0
Rođendanski party Boba Marleya
Baga Sound i Fm Jam prvi put u BiH predstavljaju proslavu rođendana velikana reggae muzike, filozofa, borca za pravdu i mir - Boba Marleya.
"Ovim događajem želimo promovisati sve pozitivne vrijednosti koje je ovaj muzičar predstavljao. U vremenima kakva su sada, mišljenja smo kako mlade i stare možemo povezati kroz muziku ovog velikana. S obzirom da se ovakva obilježavanja dešavaju širom svijeta, osjetili smo obavezu da kao promotori reggae kulture i mi napravimo nešto slično", izjavio je DJ Soul, član muzičkog pokreta Fm Jam i njegovog reggae ogranka Baga Sound.

U tuzlanskom klubu Palma sa preuređenim ambijentom, projekcijama i izložbom, radovat ćemo se brojnim hitovima Marleya i njegovih nasljednika, i najboljom reggae muzikom.

Red Room kluba Palma će biti chill area na kojoj će hitove Marleya, te njegovih sljedbenika predstaviti članovi Baga Sounda - Moonia, Koorta i Hora, dok će na Main Flooru muziku birati DJ Soul i specijalni gost DJ Rahmanee iz Beograda, koji je svojim doprinosom Jungle i DnB sceni Balkana postao jedan od najuspješnijih DJ-a na našim prostorima.

Posebnu eksponaciju dobio je nakon što je napravio remix megahita grupe S.A.R.S. - Buđav Lebac. Saradnja sa Wikluh Skyem, koji ga često prati kao MC, također mu je donijela dodatnu pažnju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: