Novonastala situacija
315

Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse objavili spot za pjesmu "Ma dobro je"

E. Sk.
Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse snimili su pjesmu "Ma dobro je" koja nosi zanimljivu poruku. Naime, u skladu s novonastalom situacijom momci u pjesmi poručuju da stanje može biti i mnogo gore, da treba stisnuti zube i potruditi se.

Video za pjesmu "Ma dobro je" snimljen je u kućnoj izolaciji, a riječ je o četvrtom singlu s prvog albuma "Rock Redukcija 387".

Tekst je djelo Jasmira Musabegovića, Darka Hrgića i ekipe iz benda Helem Nejse. Za muziku su bili zaduženi također Jasmir Musabegović i Darko Hrgić. Muzički producent je Adnan Mušanović, dok je video nastao pod rediteljskom palicom Davora Tomića. Aranžman je djelo Darka Hrgića, Jasmira Musabegovića i Adnana Mušanovića.

"Čast mi je biti dio ovog super projekta i raditi s ovako dobrom ekipom vrsnih muzičara. Svima nam treba nade da će sve biti dobro u ovim teškim trenucima za cijeli svijet. Pjesmu i spot još posebnijim čini činjenica da se nismo sastajali i radili, već smo sve uspjeli realizovati svako iz svog doma. Nadam se da će vam se svidjeti", poručio je Karić.

Live promocija pjesme i spota "Ma dobro je" bit će održana u četvrtak, 23. aprila, na Zoomu.