Muzika
0

Robert G Roy 11. februara u Sarajevu

Sarajevo-x.com
11. februara u sarajevskom "Central Night Baru" održat će se party u organizaciji agencije Hughes, a glavni gost večeri je Robert G Roy.

Robertovo gostovanje u Central Caffeu će se desiti povodom promocije njegovog singla "So Much Better",k oji izdaje renomirana etiketa "Earresistible Music Rec." u vlasništvu Umeka i Valentina Kanzyanija

"So Much Better" se često može čuti u programima mnogih radio stanica od kojih izdvajamo čuveni BBC Radio 1, i nalazi se u setovima (play listama) mega zvijezda kao sto su Deep Dish, Satoshi Tommie, Sander Kleinberg, Flash Brothers, Marc Norman, Roger Sanchez, a remix potpisuje Valentino Kanzyani.

Robertova prethodna izdanja objavljivana su na Harlequin rec. ( MIAMI-USA), i italijanskom house labelu "NITELITE RECORDS".

Remiksirao je Shauna Solomon, autor hita "Whatcha Gonna Do" - uvršten na Top 10 Bilboard Dance Chart, koji su ujedno remixirali Junior Vasquez, Ralphi Rosario i Carlos Fusaro.

Robert je i čest gost italijanskih prestižnih house klubova i slovenačke "Ambasade Gavioli". Izvrstan je producent i DJ čija vas muzika neće ostaviti ravnodušnim.

Line up:

Robert G Roy/ Harlequin rec., Nitelite, Earresistible Music Ari /dFk

  • Hughes rezidenti