{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Robbie Williams u X Factoru pozvao publiku na koncert u Beogradu

2.6.2015. u 16:04
12
67
Robbie Williams u X Factoru pozvao publiku na koncert u Beogradu
12
Svjetska muzička ikona Robbie Williams, pozvao je publiku širom Srbije i regiona na koncertni spektakl decenije, 17. juna na Ušću.
Karizmatični pjevač obratio se putem videoporuke u direktnom prijenosu regionalnog X Factora i rekao voditeljima i publici da mora nešto važno da im saopći.

U toku emisije Antonija je primjetila da se na led ekranima nešto dešava, te je zbunjeno upitala Aleksandra da li on zna šta o čemu se radi.

"Nije u pitanju tehnička greška, već specijalno iznenađenje o kojem smo pričali sinoć!", rekao je šarmantni voditelj, a onda se putem videoporuke oglasio Robbie Williams što je izazvalo opće oduševljenje publike i žirija.


Popularni pjevač je izjavio da se raduje svom prvom nastupu u Beogradu, kao i da je veoma uzbuđen u duhu naslova koncerta na Ušću - Get EX(c)ITed.

Danijela Večerinović, ali i svi ostali finalisti nastupit će na Ušću kao dio zagrijavanja pred nastup svjetske muzičke ikone Robbia Williamsa.

Talentirani mladići i djevojke će u pratnji eXit Factor benda, koji će nastupiti kao predgrupa Williamsu pred deseetinama hiljada posjetilaca na Ušću, uživo izvesti najveće hitove ovogodišnjih zvijezda Exit Avanture.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: