{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Robbie Williams u X Factoru pozvao publiku na koncert u Beogradu

2.6.2015. u 16:04
12
67
Robbie Williams u X Factoru pozvao publiku na koncert u Beogradu
12
Svjetska muzička ikona Robbie Williams, pozvao je publiku širom Srbije i regiona na koncertni spektakl decenije, 17. juna na Ušću.
Karizmatični pjevač obratio se putem videoporuke u direktnom prijenosu regionalnog X Factora i rekao voditeljima i publici da mora nešto važno da im saopći.

U toku emisije Antonija je primjetila da se na led ekranima nešto dešava, te je zbunjeno upitala Aleksandra da li on zna šta o čemu se radi.

"Nije u pitanju tehnička greška, već specijalno iznenađenje o kojem smo pričali sinoć!", rekao je šarmantni voditelj, a onda se putem videoporuke oglasio Robbie Williams što je izazvalo opće oduševljenje publike i žirija.


Popularni pjevač je izjavio da se raduje svom prvom nastupu u Beogradu, kao i da je veoma uzbuđen u duhu naslova koncerta na Ušću - Get EX(c)ITed.

Danijela Večerinović, ali i svi ostali finalisti nastupit će na Ušću kao dio zagrijavanja pred nastup svjetske muzičke ikone Robbia Williamsa.

Talentirani mladići i djevojke će u pratnji eXit Factor benda, koji će nastupiti kao predgrupa Williamsu pred deseetinama hiljada posjetilaca na Ušću, uživo izvesti najveće hitove ovogodišnjih zvijezda Exit Avanture.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smjena Marijele Hašimbegović s funkcije direktorice NPS je:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: