Intervju za GQ
0

Robbie se vraća u Take That za dvije godine

Sarajevo-x.com
Robbie Williams (Foto: PA)
Robbie Williams (Foto: PA)
Britanski muzičar Robbie Williams najavio je da će se ponovno okupljanje nekada vrlo slavne boy grupe Take That dogoditi u periodu od dvije godine.

Nekadašnji član benda, koji se njegovim raspadom 1995. posvetio solo karijeri i doživio veliki uspjeh, još ranije je potvrdio povratak radu s kolegama. Ipak, nikad nije precizirano kada bi se to moglo dogoditi.

"Desit će se, ali ne u narednih 18 mjeseci do dvije godine", rekao je Williams za magazin GQ. "Imam potpisane ugovore do tad, ali poslije tog datuma mogu raditi šta želim."

35-godišnji izvođač hita "Freedom" prošle godine susreo se u Los Angelesu sa ostalim članovima grupe, što je, potvrdio je on, bio značajan momenat u popravljanju odnosa između njih.

"Puno smo razgovarali, između ostalog i o drugim bendovima koji su se raspali i koji tako nemaju priliku razgovarati. "Bilo je pravo izlječenje, ako ne zvučim previše tetkasto. Na kraju smo sjeli u kuhinju i ja sam zagrlio Garyja. Jednostavno ga volim. Mislim da se i on isto osjeća. Bilo je zaista prelijepo."

Novi singl Williams je predstavio javnosti 12. oktobra, a naziv mu je "Bodies". Album "Reality Killed The Video Star" u prodaji će se naći 9. novembra.