Zaleđeni likovi
1

Rita Ora i Avicii objavili zanimljiv videospot za pjesmu "Lonely Together"

Klix.ba
Avicii i Rita Ora su pokupili brojne simpatije publike novim emotivnim videospotom za pjesmu "Lonely Together". Nova pjesma ovog uspješnog dvojca također bilježi veliku slušanost na svim internet muzičkim platformama.

Naime, dok u videospotu atraktivna Rita pjeva u hodniku, prikazani su kadrovi u kojima se ljubavni par kreće kroz svijet u kojem su svi likovi zaleđeni. Oni prave selfije, trče kroz gradski karneval, barove i pozornice na kojima plešu balerine te na kraju vode ljubav bacajući boje jedno po drugome.

"Zamislite kako bi izgledao jedan vaš dan u zaleđenom svijetu. Šta biste radili kada biste mogli zalediti sve ljude? Za mene je bila velika čast što sam mogao kreirati takav svijet za Aviciija i Ritu Oru", rekao je reditelj spota Levan Tsikurishvili.

Rita i Avicii su pjesmu "Lonely Together" objavili početkom augusta ove godine. Prema mišljenju publike, pjesma je posebna, a Rita je u njoj ponovo pokazala zavidne vokalne sposobnosti.

Svjetski popularan DJ i producent Avicii se ovom pjesmom vratio na scenu nakon duže pauze zbog zdravstvenih problema. Pored saradnje s Ritom, na novom albumu Avicii je sarađivao i s Billyjem Rafoulem, Sandrom Cavazzom te elektronskim duom AlunaGeorge.