{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Rita Ora, AlunaGeorge i Sandro Cavazza na novom EP izdanju Aviciija

Klix.ba
15.8.2017. u 18:17
3
4
Rita Ora, AlunaGeorge i Sandro Cavazza na novom EP izdanju Aviciija
3
 
Više od godinu dana nakon povlačenja sa muzičke scene, slavni švedski DJ Avicii najavljuje novi album EP izdanjem “AVĪCI (01)“.
“Avīci (01)” je prvo od tri najavljena EP izdanja koja će zajedno činiti novi album slavnog švedskog izvođača. Izdanje sadrži šest pjesama na kojima mu društvo prave Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul, Vargas & Ragola, kao i Sandro Cavazza.

Pjesma koja se na prvo slušanje definitivno izdvaja je “Lonely Together” na kojoj gostuje upravo Rita Ora. Pjesmu karakterišu odličan pop vokal Rite Ore, kao i jaka, upečatljiva melodija koja se postepeno transformiše u neodoljivi zvuk svojstven EDM žanru.

“Na prvom EP izdanju sam želio da obuhvatim starije pjesme koje su fanovi željeli da čuju, kao i nove koje nikada ranije nisu čuli”, naglašava Avicii.

Otkako je najavio pauzu kada su u pitanju nastupi, Avicii je u potpunosti posvećen putovanjima, kao i stvaranju muzike. Iako nije potvrdio kada će tačno biti objavljena preostala dva EP izdanja, sudeći po vremenu koje provodi u studiju i njegovom entuzijazmu, možemo naslutiti da će se to desiti u skorijem vremenskom periodu.

“Veoma sam uzbuđen što se ponovo vraćam muzici! Prošlo je previše vremena od mog posljednjeg projekta i ne sjećam se kada sam posljednji put bio ovoliko uzbuđen”, izričit je Avicii.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: