Muzika
0

Rijeka bez imena stiže u Rusiju

Nezavisne novine
Marija Šestić, ovogodišnja predstavnica BiH na "Eurosongu", premijerno će izvesti rusku verziju pjesme "Rijeka bez imena" na spektakularno najavljenim revijama Verice Rakočević 20. i 21. aprila u Sankt Peterburgu, potvrdio je Dejan Kukrić, direktor projekta BH Eurosong, za "Nezavisne novine".

Beogradska modna kreatorka svjetskog glasa uradila je sve kreacije u kojima će se Šestićeva pojavljivati tokom predstojeće promocije pjesme i konačno na finalnoj večeri 12. maja u Helsinkiju. Rakočevićevoj je, kako kaže, izazov dočarati karakter mlade Banjalučanke na bini, kao i haljinom opisati emocije u pjesmi "Rijeka bez imena".

"Naši fanovi moći će rusku verziju pjesme 'Rijeka bez imena' poslušati na našem sajtu već sljedeće nedjelje", istakao je Kukrić, dodajući da se kompletan bh. tim već uveliko priprema za odlazak u Finsku i konačni scenski nastup Marije Šestić, pišu "Nezavisne novine".

"Marija će ovih dana gostovati na HRT-u, a 1. aprila biće gošća u najgledanijoj slovenačkoj emisiji 'Spet doma (Ponovo kod kuće)'", otkrio je "Nezavisnim"planove Kukrić.

Autori pjesme predstavnice BiH, koja je snimljena u Studiju 14 RTV Slovenija u Ljubljani i "Forza" u Beogradu, su Aleksandra Milutinović i Goran Kovačić. Marija Šestić učestvuje direktno u finalu predstojećeg "Eurosonga" zahvaljujući prošlogodišnjem trećem mjestu koje je osvojio Hari Varešanović s pjesmom "Lejla".