Rihannin čistač bazena je voajer

S
Sarajevo-x.com
2.12.2009. u 09:48
0
10
Rihannin čistač bazena je voajer
0
Rihannin čistač bazena je voajer
Rihanin čistač bazena pet puta ju je vidio golu,a ona sama je priznala da je često u privatnosti svog doma neodjevena, jer je na Barbadosu odakle dolazi to sasvim normalna pojava. A, na svoju golotinju često zaboravi jer 'izgubi pojam o vremenu', kako sama kaže.
Pjevačica koja se tek nedavno oporavila od skandala s golim slikama, koje su procurile početkom ove godine na internetu, u svom domu živi možda i previše opušteno.

„Da budem iskrena, mnogo sam zanosnija kad sam kod kuće, jer sam tamo uvijek gola. Na Barbadosu, odakle i dolazim, to je nešto sasvim normalno. Moj čistač bazena me je vidio već pet puta golu,“ izvještava Hollyscoop.com

Rihanna priznaje da joj je u početku bilo neugodno, jer je uvijek zaboravljala kada mu počinje radno vrijeme. Ova poznata pjevačica, u rijetkim trenucima odmora, spava do kasno te izgubi pojam o vremenu.

Čistač bazena, se očigledno bio navikao na voajersku ulogu, tako da je Rihanna, zamolila asistenticu da je upozori kad god je prisutan da pripazi na svoje zanosno tijelo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: