Magazin People tvrdi
0

"Rihanna i Chris nisu snimili duet"

Sarajevo-x.com
Iako su brojni mediji objavili da su Rihanna i Chris Brown nedavno snimili duet, kako piše američki magazin People pozivajući se na neimenovani izvor, taj duet ne postoji.

"Iako je većina medija objavila da su Rihanna i Chris snimili duet, to nije tačno. Do zabune je možda došlo zbog toga što su prošle godine Brown i njegov producent napisali pjesmu koju je kasnije otpjevao popularni par, ali to je bio samo demo snimak", kazao je neimenovani izvor za magazin People, dodajući da su tu pjesmu kasnije preuzeli drugi umjetnici.

Ta pjesma se zove "Bad Girl" i Rihanna i Chris su samo posudili glasove kako bi onaj ko želi snimiti pjesmu znao na koji način autor pjesme želi da ona bude otpjevana, piše američki magazin.

"Nakon incidenta koji se dogodio u februaru, kada je Chris pretukao svoju djevojku, njih dvoje ništa nisu zajedno snimali", tvrdi neimenovani izvor.

Do zabune je također, moglo doći i zbog pjesme "Stronger" koju su prošle godine snimili Chris i Rihanna, ali ta pjesma se nikada nije našla na albumu ljepotice sa Barbadosa.