|

Rialda Lokvančić snimila spot za pjesmu "Ljubav od baruta"

Rialda Lokvančić snimila spot za pjesmu "Ljubav od baruta"
124
Klix.ba
9.2.2017. u 12:12
64
komentara
124

dijeljenja
Atraktivna sarajevska pjevačica Rialda Lokvančić snimila je spot za pjesmu "Ljubav od baruta" koji prikazuje ljubav između dvoje ljudi koji prolaze kroz razne faze, od uzbuđenja i strasti, do pucanja i mržnje. Sve to prate sjajni efekti, scenografija i kostim.
Tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, a spot je radila ekipa NN media u Beogradu.

"Moja želja je bila da se uradi ozbiljna balada koja će emociju prikazati na potpuno drugom nivou, a da zaista niko ne ostane ravnodušan", rekla je Rialda koja se trenutno nalazi na turneji u Americi.

Otkriva kako po povratku u BiH nastavlja raditi i priprema još mnogo pjesama, ali i projekata koji će definitivno obilježiti 2017. godinu.

Rialda je kćerka lidera sarajevske grupe Sarr e Roma Amira Karahasanovića, a priznaje da je imala privilegiju kroz život učiti od najboljeg.

Važi za jednu od najatraktivnijih Bosanki, ali se ne oslanja na svoj fizički izgled, već se trudi svoj status opravdati svojim radom.

Pored muzičke karijere okušala se i kao glumica, a pokrenula je i liniju kupaćih kostima.

"Gluma se sasvim spontano našla na mom 'putu', dok je dizajn bio nešto u čemu sam se oduvijek željela okušati. Naravno da se i dalje planiram razvijati na tom planu", poručila je Rialda.
Prijavi grešku


Komentari (64)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...