Uz nove pjesme
2

Reperica Nicki Minaj predstavila novo izdanje starog albuma "Beam Me Up Scotty"

N. O.
Naslovnica albuma "Beam Me Up Scotty" (Foto: Twitter)
Naslovnica albuma "Beam Me Up Scotty" (Foto: Twitter)
Reperica Nicki Minaj na YouTubeu i streaming platformama objavila je novo izdanje albuma iz 2009. godine "Beam Me Up Scotty", koje uključuje i nove pjesme kao što je "Seeing Green", na kojoj je sarađivala s Drakeom i Lil Wayneom.

Ranije ove sedmice Minaj je kroz niz objava na Instagramu najavila "novi projekt" koji stiže u petak, a za koji su njeni obožavatelji pretpostavili da je riječ o novom albumu.

U live uključenju na Instagramu Nicki je potvrdila da će album "Beam Me Up Scotty" konačno biti objavljen na glavnim streaming servisima te da uključuje i nove pjesme: "Seeing Green", nastalu u saradnji s Drakeom i Lil Wayneom, kao i "Fractions" i njen remiks Skillibengove "Crocodile Teeth".

Minaj se u liveu priključio i reper Drake, a priliku je iskoristila da najavi izlazak (još jednog) novog albuma nakon tri godine pauze.

Također, krajem prošle godine najavljeno je da na HBO platformu uskoro dolazi šestodijelni dokumentarni serijal o reperici, ali tačan datum objave još uvijek nije poznat.