"Uzavrela" atmosfera
196

Reperi Valderrama i Cunami svojim nastupima na Winter Festu okupili veliki broj mladih

L. R.
Dio atmosfere s nastupa bh. repera (Foto: I. L./Klix.ba)
Dio atmosfere s nastupa bh. repera
Sarajevski reperi Valderrama i Cunami Flo večeras su bili zaduženi za atmosferu na Winter Festu u Sarajevu.

Veliki broj mladih odlučio je doći na njihov nastup, koji se održavao na platou prekoputa Vijećnice, kako bi uživali u nekim od njihovih najvećih hitova.

Na binu je prvo izašao reper Valderrama, koji je poručio publici da voli Sarajevo i da će se družiti narednih pola sata, a onda je na scenu izašao i Cunami Flo.

Tako je publika imala priliku čuti pjesme: "Pare", "40 stepeni", "10er" "Droga Amsterdam", "Haj Baj", "BMK", "Bajadera", "Ringišpil", "Tuda ću proći", "Iznad Geta", "Capcarap" i brojne druge.

Za atmosferu na otvaranju festivala bile su zadužene DJ Forora i hrvatska pjevačica Indira Forza, koja je nekada bila članica grupe Colonia, a u proteklim danima posjetioci su imali priliku čuti i mlade sarajevske pjevače Mirzu Pandura i Tarika Mulaomerovića, kao i bendove Neo Stereo,Tajni gaz i Rock Ko Fol, ali i uživati uz nastupe rep izvođača Frenkieja, Indiga i Kontre.

Winter Fest Sarajevo trajat će još dva dana, kada će se 2. januara za atmosferu pobrinuti poznati srbijanski bend S.A.R.S., a na zatvaranju pjevat će mlada mostarska zvijezda Adi Šoše.