Muzika
334

Reper Skankdafaka u saradnji s ex-Yu reperima objavio novi singl "Hapse me ko zna koji put"

Piše: M. N.
Bh. reper koji trenutno živi u Norveškoj Asmir Jakupović poznatiji kao Skankdafaka, snimio je novi singl pod nazivom "Hapse me ko zna koji put". Pjesma je nastala u saradnji četiri repera iz zemalja bivše Jugoslavije, a objavila je digitalna izdavačka kuća Nema Labavo Ent.

U pjesmi gostuju reperi Kreezkilla iz Beograda, Dabi Man iz Požege i Nikola Tasić iz Vršca. Muziku je radio Ckea beats, Dabi Man je zadužen za produkciju, dok je video radio Infinite Rap.

"Ovih zadnjih nekoliko sedmica radimo puno i nadam se da će rezultat biti pozitivan. Sve više ljudi počinje pratiti ovo što radimo i to je najvažnije. Nadamo se da će i ova pjesma proći dobro kao i prošle. Ovaj put smo snimili nešto novo i zarazno za ljubitelje ovog muzičkog žanra", rekao je Skankdafaka za Klix.ba.

Kako nam je rekao u pripremi je još novih iznenađenja za publiku i očekuju pozitivnu reakciju.

Skankdafaka je s kolegom Vordabeatzza iz Hrvatske nedavno osnovao reperski pokret/digitalnu izdavačku kuću pod nazivom "Nema Labavo Ent." koji je okupio repere iz zemalja bivše Jugoslavije s ciljem da promovišu njihov rad i rap muziku.