Muzika
0

Reper psovao obožavateljima

FENA
Proteklog vikenda poznati reper Kanye West na pozornici u Houstonu nakratko izgubio kontrolu pa je usred pjesme pred tisućama obožavatelja počeo psovati, a ovih je dana, potaknut lavinom negativnih reakcijama u medijima, potanko objasnio što je točno izazvalo ispad bijesa.

"Dva ogromna ekrana sa strana isijavala su plavo svjetlo, kao kad palite DVD. Molio sam ih triput da to ugase, jer fanovi nisu dobivali ono što su platili. Priznajem, četvrti put sam psovao", piše Kanye na svom blogu. Američki portali i tabloidi ovih su dana puni negativnih komentara o Kanyeu Westu - posve očekivano nakon što je na koncertu psovao pred publikom koju su većinom činili tinejdžeri.

Kanye se, naime, smatra jednim od velikih uzora američke hip-hop scene, promovira zdravi život i neprestano govori o moralu i životnim izazovima. Nenaviknut na lavinu negativnih kritika, West se u novom postu okomio i na medije.

"Loša vijest za neke medije - od mene nikad nećete napraviti Michaela Jacksona. Sve plasirate tako da izgleda bizarno i potpuno neprimjereno, i uvijek se na kraju radi o mom egu. To što radite stvarno je izlizano. Mogli biste barem poštovati činjenicu da sam jedan od rijetkih preostalih izvođača koji zaista brine o tom da se fanovi zabave kao nikad u životu. Ukratko - još sam najveći!", poručio je Kanye West, reper kojeg zbog garda i samodopadnih izjava nerijetko nazivaju jednom od najvećih diva u američkom šoubiznisu.