Nedavno objavio album
8

Reper Post Malone se našao u zemlji čuda u spotu za pjesmu "Saint-Tropez"

M. A.
Mladi američki reper Post Malone našao se u zemlji čuda u svom novom spotu za pjesmu "Saint-Tropez".

Spot za navedeni singl, koji se našao na njegovom albumu "Hollywood's Bleeding", režirao je Chris Villa, a sniman je na francuskoj rivijeri.

U videu se mogu vidjeti brzi automobili i prekrasni krajolici koje povezuju magični efekti. Malone na ovom luksuznom putovanju nosi posebni izrađeni Louis Vuitton prsluk.

Njegov novi album "Hollywood's Bleeding" izašao je nedavno, a već su neke pjesme, poput "Goodbyes" i "Sunflower", postale omiljene među publikom.

U utorak je objavljeno da Post Malone već ima ozbiljne šanse da svojim novim albumom po drugi put u svojoj karijeri zauzme broj 1 na Billboard 200 listi. Također, kritičari očekuju da će njegovo izdanje "Hollywood's Bleeding" ove sedmice ostvariti prodaju od 475.000 do 500.000 primjeraka u SAD-u.

Ovaj album bi mogao imati i najuspješniju streaming sedmicu u godini. Ukoliko se to dogodi, Post Malone će biti drugi najslušaniji i najprodavaniji muzičar online u 2019. godini kada je riječ o pop muzici.

Jedina Taylor Swfit s albumom "Lover" bi bila slušanija, pošto je u sedmici završenoj 5. septembra ovaj njen album prodat u 867.000 primjeraka, piše Sky News.