Muzika
0

Red Hot Chili Pepers dolaze u junu u Vojvodinu

FENA
Počela je prodaja ulaznica preko Interneta za koncert poznate svjetske skupine "Red Hot Chili Pepers" koji će 26. juna biti održan kod vojvođanskog grada Inđije, objavili su u ponedjeljak vojvođanski mediji.

Američki bend nastupit će na jednodnevnom "Green fest" festivalu na kojemu se očekuje više od 50 hiljada posjetitelja iz Srbije, ali se vjeruje da će među gostima biti i fanovi iz susjednih zemalja jer će ovo biti jedini nastup "Pepersa" u ovom dijelu Europe.

Vojvođanski mediji prenose da će to biti "do sada najznačajniji nastup neke grupe u Srbiji", a o razmjerima događaja svjedoči i činjenica da će u Inđiju stići 50 kamiona s različitom opremom koji prati nastupe "Red Hot Chili Pepersa".

Popularna skupina iz Kalifornije imat će u Europi deset nastupa u osam država, pa se njihovo dovođenje u Srbiju smatra prvorazrednim producentskim uspjehom, navode mediji.

Osim u Inđiji, srijemskom gradiću, "Pepersi" će u sklopu europske turneje ovog ljeta nastupiti i u Bilbau, Udinama, Muenchenu, Hamburgu, Chorzowu, Dresdenu i Parizu.

Iza organizacije koncerta stoji "Live Nation", najznačajnija svjetska organizacija za priređivanje koncerata, nevladina udruga "Exit", te kompanija "Karlsberg" i općina Inđija.

Koncert će biti održan na velikoj livadi pokraj Inđije, u blizini autoceste Novi Sad - Beograd, a ulaznica će za 15.000 najbržih stajati 25 eura, odnosno 50 eura ukoliko se kupi na dan koncerta.