|

Red Bull Soundclash u Zenici: Frenkie najavljuje ludilo!

Red Bull Soundclash u Zenici: Frenkie najavljuje ludilo!
0
Klix.ba
5.12.2014. u 12:02
0
komentara
0

dijeljenja
Red Bull Soundclash u Zenici: Frenkie najavljuje ludilo!
Atmosfera se zagrijava u očekivanju Red Bull Soundclasha, koji će biti održan 20. decembra u Areni Zenica.
Dubioza kolektiv nedavno je objavila šaljivi video sa svojih 'visinskih priprema', a S.A.R.S. video najavu događaja. Sada im se pridružuje i Frenkie.

Vrijeme preostalo do prvog regionalnog Red Bull Soundclasha lagano se topi, i sve je bliži trenutak kada ćemo imati jedinstvenu priliku da svjedočimo 'sudaru zvukova' dva benda koja su definitivno među najpopularnijim i najtraženijim.

Oba benda već su najavila "pravi šiz", a na to dužan nije ostao ni Frenkie, koji će, uz DJ Soula, biti host Red Bull Soundclasha. U videu pogledajte šta Frenkie ima za reći sa svoje strane, te kome i čime "prijeti"...Sve informacije o Red Bull Soundclashu mogu se naći na Redbull.ba. Ulaznice su u prodaji na Kupikartu.ba, a za kupovinu po cijeni od 10 KM ostalo je još nekoliko dana (do 10. decembra). Nakon 10. decembra cijena će biti 15 KM.

Prodajna mjesta u Zenici su u agencijama Centrotrans (Mehmedalije Tarabara 4) i Dar Prirode (M. Tita 17). Počela je i ulična prodaja u Sarajevu (plato Skenderije, ispred Tržnice i na Ferhadiji) i u Zenici (ispred Robne kuće Bosanka).
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.