|

Red Bull RapLika: Prijave završene, u prodaji karte za bh. finale

Red Bull RapLika: Prijave završene, u prodaji karte za bh. finale
7
D. B.
25.10.2019. u 11:42
2
komentara
7

dijeljenja
Red Bull RapLika: Prijave završene, u prodaji karte za bh. finale
Prijave za bh. repere na najprestižnije freestyle hip hop takmičenje, Red Bull RapLika, su završene. Članovi žirija sada imaju težak zadatak i naporno rade na odabiru osam bh. repera koji će odmjeriti snage na bh. finalu u subotu 2.11.2019. godine u sarajevskom klubu Underground.
Karte su puštene u prodaju u caffe baru Opera u Sarajevu, a cijena iznosi 10 KM i uključuje konzumaciju.

Osim karte za bh. finale, svi u Operi će uz kartu dobiti i po dvije pozivnice za veliko regionalno finale koje se 16.11. održava u sarajevskoj Zetri kada će glavni grad Bosne i Hercegovine ugostiti najveća imena regionalne rap scene te postati centar hip hopa.

Helem Nejse #RedBullRapLika

Naši drugari Helem nejse vas pozivaju na bosanskohercegovačko finale #redbullraplika u Underground Club 🏁 Vidimo se svi u subotu 2.11. na najjačem freestyle turniru u regiji 🚨😎 #helemnejse

Posted by Red Bull RapLika on Friday, October 25, 2019


Svi koji kupe ulaznicu za bh. finale koje se održava u Undergroundu imaju privilegiju i direktan ulaz za dvije osobe za regionalno finale. Očekuje se prepuni klub prve subote u novembru kada će osam bh. repera tražiti prolaz na veliko regionalno finale. Također, najveća imena bh. hip hop scene će te noći u Undergroundu svojim nastupima upotpuniti doživljaj mnogobrojnoj publici.

Podsjećamo, voditelji programa bit će Čika Gagara i Stihomir Klepić, momci iz sarajevske hip hop grupe Helem nejse koji su još jednom preporučili da što prije preuzmete svoje ulaznice, a kao dobri voditelji i domaćini, snimili su još jedan video sa pozivom na bh. finale Red Bull RapLike.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...