Muzika
3

Red Bull MC Battle: Još samo nekoliko dana za prijave

Klix.ba
Još samo par dana je preostalo do isteka roka za prijave za ovogodišnji Red Bull MC Battle. Prijave stižu sa svih strana, što potvrđuje koliko je ovo takmičenje popularno i značajno u hip-hop zajednici.

Red Bull MC Battle 2012 i u novom Crew Chapter formatu očigledno izaziva jednako veliko interesovanje među hip-hoperima kao i prethodnih godina. Prijave stalno pristižu, što znači da će članovi žirija i ove godine imati težak zadatak da odaberu 16 najboljih koji će učestvovati na takmičenju.

Preostalo je još samo par dana za apliciranje. Očekuje se dodatna navala prijava tokom vikenda, a u nedjelju, 4. novembra, u 23:59h prestaju se primati prijave i žiri stupa na scenu. Par dana nakon toga biće objavljena imena 16 takmičara koji će se 10. novembra u Sarajevu boriti za titulu šampiona Red Bull MC Battlea 2012.

Način apliciranja je krajnje jednostavan: na e-mail [email protected] potrebno je poslati ime, prezime, nickname, naziv crewa, kontakt telefon, grad iz kojeg takmičar dolazi i link demo snimka na YouTubeu ili nekom drugom video servisu (poželjno je da to bude video).