Party serijal
39

Red Bull i Brownsugar RnB: Poseban doživljaj za publiku i mistična noć prepuna iznenađenja

D. B.
Dani čekanja, neizvjesnosti i nagađanja sinoć su konačno dobili svoj epilog. Red Bull i Brown Sugar RnB u petak su predstavili specijalno tajno izdanje ovog popularnog party serijala. Misterija do posljednjeg trenutka čekala je najvjerniju publiku, čiji je broj ovaj put bio ograničen.

S početkom u 21 sat utobusi GRAS-a sa u potpunosti zatamnjenim staklima, krenuli su u vožnje prema Tajnoj lokaciji, a njihovi putnici nisu skrivali oduševljenje ovakvom misterijom. Ova kratka vožnja bila je tek uvod u noć iznenađenja koja je uslijedila u jednoj od novih dvorana hotela Hillsa u Sarajevu koja ima kapacitet od dvije hiljade ljudi za ovakve evente.

Ovo je bio poseban doživljaj i za one koji su na sve načine pokušavali saznati lokaciju, kao i za većinu publike koja je uživala u vožnji u nepoznato. Prvi su pratili zatamnjene Grasove autobuse svojim automobilima ili GPS aplikacijama, dok su se drugi prepustili mističnom užitku i maksimalno uživali dolaskom na lokaciju.

Direktno iz autobusa, publika je prošla kroz tajna vrata koja iza sebe kriju Brown Sugar RnB Secret Edition. Tamo su ih na mix pultu sa brojnim hitovima čekali domaćini DJ Soul i Merakoon.

Kako su autobusi pristizali na lokaciju, atmosfera se sve više zagrijavala, a posljednji je na tajnu lokaciju stigao oko 22:30h. Gosti koji su pristigli sa malim zakašnjenjem nisu ostavljeni na cjedilu, upućivani su prema novoj sali Kongres centra Sarajevo u sklopu hotela Hills.

Ulazak na party je otkrio prisutnima ono što su dugo čekali – još jednu vrhunsku produkciju događaja na kakvu su navikli od Red Bull i Brown Sugar RnB ekipe, uz tehničku podršku profesionalaca iz Pal-E AV systems. Projekcije, laseri, vrhunski dizajn bine i posebne zone publiku su odmah po ulasku ostavljali bez daha.

Iznenađenja se nisu prestala redati cijele večeri, a novo se desilo nešto iza ponoći kada su se na bini pojavili specijalni gosti Stoposto i Black Beriz. Njihove hitove publika je otpjevala uglas, a oduševljenje je dostiglo vrhunac kada su izveli svoj aktuelni hit Palmica.

Nakon što su dobro raspoloženi Soul i Merakoon isporučili još jednu porciju plesnog RnB-a, oko 01:30 na bini se pojavljuje dobro poznati trojac - Frenkie, Kontra i Indigo. Izredali su svoje hitove Đe Će Ko, Sad Bi Htjela, Tupak Amaru, a onda im se pridružuje i posljednji gost večeri Shtuka, te svi skupa izvode pjesmu Bratmoi.

Oduševljena publika nakon toga do kraja noći nastavila je plesati uz RnB i hip hop hitove. Za bezbjedan prevoz kući ponovo su imali na raspolaganju Grasove autobuse koji su vozili kroz Sarajevo tramvajskom linijom, i ostavljali ih na željenim stanicama.

Ovom zabavom, Red Bull i Brown Sugar RnB sa svojim partnerima, još jednom su pomjerili granice kvalitetnog noćnog života, te pokazali kako su ponosni nosioci jednog od najboljih party serijala na našim prostorima. U pripremi su već i nova izdanja, o kojima će publika čuti u narednom periodu.