{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


RATM izdaju live album

25.4.2003. u 00:03
0
0
RATM izdaju live album
0
RATM izdaju live album
Rage Against The Machine će izdati live album sa pjesamama snimljenim prije raspada benda tj. prije odlaska pjevača Zacha de la Roche.
Gitarist Tom Morello, koji je sa preostalim članovima RATM-a i Chrisom Cornellom osnovao bend Audioslave, kaže da je album spreman i da će uskoro biti izdat. "Album zvuči sjajno i veoma je interesantan zato što su to dva zadnja koncerta sa Zachom. To je zapravo veoma cool izdanje njegovih zadnjih dana u bendu." Datum kad će album biti izdan nije još poznat.
Zach de la Rocha je 2000. godine pomalo ogoršeno napustio Rage Against The Machine. Morello kaže da je, uprkos neprijateljstvu koje je tada vladalo, Zachov odlazak bio koristan za obje strane.
"Sretni smo što smo zajedno radili dobre albume i dobre koncerte.", kaže Morello. "Veoma sam zahvalan što sam mogao raditi s njim. Međutim, njegov odlazak je zapravo bio blagoslov kojeg nismo odmah vidjeli. On može raditi šta želi, svirati muziku koju želi, a mi možemo to isto. Trenutno ne bih mogao biti sretniji – sviram sa Chrisom i Audioslaveom po cijelom svijetu."

Beyonce na sudu

24.04.2003. u 23:36
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: