Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu ide ovo drustvo
Ka propasti
@adnanora ok boomer
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj ove seste fotke.. vidi ovih ruku sto "iscu" poklone... Podsjecaju me na one ratne kad umproforci dijele sa kamijona, pa me bas rastuzi...
@ChupaChups *unproforci
@ChupaChups ispravno je UNtroForci.....
ne znam sto ljudi seru, ko voli neki izvoli. Vrlo jednostavno, ako se tebi ne svidja onda sjasi i ne slusaj i ne idi na koncert. Vjerujem da bi nego rekao za recimo ovog ruzazuta, primjera slusa lik pavarottia. Neko bi mozda rekao nego za njega "boze sacuvaj" "ne bi ga seruci slusao" ili nesto tog tipa (licno obozavam pavarottia, naveo sam samo bezveze primjer) Tako da, o ukusima se ne raspravlja. Nek' mladja raja uziva ako se loze na ovo.
ovi "reperi" ko kike budalike dodju
ne znam samo jesu nam bolji ovi trenutni lideri ili nam buducnost koja umjesto da sta procita slusa ove degenerluke
A i jest za trznice i vasara
KRASTA
Jala , Buba , Rasta , ne znam jesu li vece budale oni jer izvode to sto izvode ili oni koji to slusaju .. na mladima svijet ostaje , samo sto su mladi blago retardirani ..
Da su samo "blago retardirani" to bi jos bilo i super
Vojni rok uvesti pod hitno!!!!
Ovo je jad i bijeda ko može ovoga idota gledati a kamoli slušati.
kakvi hašišari
Ovce :)
Bolje na Rastinom nego na Baketovom skupu
Hardcore džiberluk.Junior paket
FUUUUUUJ
vase je da pljujete a njegovo da zega putercice i broji novce. Selam
mala voli domare, mala vole mene