|

Rasprodate VIP ulaznice za koncert Dubioza kolektiva

Rasprodate VIP ulaznice za koncert Dubioza kolektiva
791
Klix.ba
4.12.2013. u 16:51
0
komentara
791

dijeljenja
Rasprodate VIP ulaznice za koncert Dubioza kolektiva
VIP ulaznice za muzički događaj godine - koncert Dubioza kolektiva, zakazanog za  13. decembar u dvorani KSC Skenderija  su rasprodate.
Uz ostale pogodnosti, za vlasnike VIP ulaznica će biti obezbjeđen besplatan parking na istočnoj strani KSC Skenderija te odvojeni ulaz "28" na južnoj strani dvorane.

Važna informacija za sve fanove je da je u prodaji još uvijek dostupan dovoljan broj pojedinačnih ulaznica za tribine (15 KM) i parter (10 KM).

Pojedinačne ulaznice moguće je kupiti putem platforme kupikartu.ba, putem ulične prodaje u Sarajevu na platou Skenderija, BKC-u te u  Caffe-u Opera. Ovlaštena prodajna prodajna mjesta u drugim bh. gradovima su: Family Centru Ekran u Zenici, Mido CD shopu u Tuzli, Spago pubu u Mostaru te kino Theatre u Busovači gdje se svi zainteresovani mogu odlučiti i za opciju organizovanog prijevoza do dvorane Skenderija i nazad.

Sa obzirom da se u publici očekuje veliki broj mališana iz Tropika podsjećaju na nekoliko važnih detalja: - za djecu stariju od sedam godina plaća se puna cijena ulaznice, dok djeca mlađa od sedam godina na koncert ulaze besplatno te isključivo na odgovornost roditelja.

- za  sve mališane obezbjeđeni su ćepići za uši koji će poslužiti  kao zaštita od povišenog nivoa buke i koji će se dijeliti besplatno na ulazima u dvoranu. Roditeljima djece nižeg uzrasta u cilju njihove veće sigurnosti i bolje kontrole savjetuje se da budu isključivo na tribinima.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.