Exit 09
0

Rasprodane ulaznice za Exit u regionu

Sarajevo-x.com
Ulaznice za Exit festival namijenjene za zemlje regiona Jugoistočne Evrope su rasprodate. Iako je bilo predviđeno da prodaja Exit ulaznica u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj traje do 4. jula, sve ulaznice rasprodate su već do 1. jula.

Svi posjetioci iz regiona koji nisu stigli do svoje ulaznice za deseti Exit, mogu još uvijek da ih pronađu na zvaničnim prodajnim mestima u Srbiji, gdje se pored četvorodnevnih, još uvijek mogu kupiti i jednodnevne ulaznice.

Exit i ove godine, uprkos svjetskoj ekonomskoj krizi, bilježi rekordno interesovanje van granica Srbije i do početka jula prodato je više od 20.000 ulaznica van Srbije.

Ulaznice za deseti Exit trenutno su najprodavanije u Velikoj Britaniji za neki festival van granica te zemlje, a svake godine bilježi se rast posjete iz udaljenih destinacija kao što su Australija i Sjeverna Amerika. Tokom protekle dvije godine, više od polovine posjetilaca Exita činili su inostrani gosti koji su u Srbiju došli iz čak 54 različitih zemalja svijeta.

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Prodigy, Madness, Carl Cox, Richie Hawtin, Etienne de Crecy, Sasha i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.